GRAFOTERÁPIA

MEGOSZTÁS: 
GRAFOTERÁPIA
-25%

Szerző Vimala Rodgers
Ár

Normál ár: 2 490 Ft

Kedvezményes ár: 1 868 Ft

Oldalszám 171
Méret 135x205
Kötés Puha
ISBN 9789635294435
Megjelenés dátuma 2015-09-15
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés Vimala Rodgers forradalmi könyve olyan általa kidolgozott módszert mutat be, amelyben kézírásunk megváltoztatásával tudatosan átalakíthatjuk bizonyos személyiségjegyeinket.


Ezzel olyan viselkedésformákat honosíthatunk meg életünkben, melyek révén jobbá tehetjük kapcsolatainkat, megemelhetjük teljesítményünket, vagyis egyszerűen a legjobbat hozhatjuk ki magunkból.


Ha átalakítjuk bizonyos betűink írásmódját, előidézhetjük a kívánt változásokat életünkben.


• Változtasd meg T betűdet, és állhatatosan ki fogsz tartani a fogyókúrád mellett!


• Írd másként G betűdet, és végre megkapod a jól megérdemelt előléptetést!


• Módosíts S betűd írásmódján, hogy lecsökkentsd a stressz-szintedet, és képessé válj kézben tartani ügyeidet!A grafológusok szakértelme abban áll, hogy a kézírásminta beható tanulmányozása alapján képesek felvázolni az illető személyiségjegyeit. Ezzel szemben a grafoterápia a viselkedéstudomány egyik ága, mely arra ösztönzi az egyént, hogy ragadjon tollat, és kézírása bizonyos sajátosságainak megváltoztatásával küszöbölje ki személyiségének önromboló aspektusait.


A Grafoterápia félreérthetetlenül tudatosítja benned: álmaid valóra váltásához mindössze annyit kell tenned, hogy kezedbe veszed a tollat, és átírod a saját jövődet.


A szerzőről


Vimala Rodgers pedagógus, kézírás- és ábécé-szakértő. Rodgers tudományos kutatással és vizsgálódással töltött életének gazdag tapasztalataiból merítve dolgozta ki úttörő jellegű módszerét, mely az egészséges íráskép kialakításával fejleszti a jellemet, és alakítja át a személyiséget. A Stanford Egyetem pszichológia szakán végzett csúcsteljesítmény-tanácsadóként, és jelenleg egyéneknek és csoportoknak segít átalakítani emberi kapcsolataikat, világukat és jövőképüket. Népszerű motivációs szónokként Rodgers több száz előadást tartott már Amerika-szerte.


Ezoterika sorozat mindenkinek!


 

Mit választottak mások
A szerző könyvei