FARKASOKKAL FUTÓ ASSZONYOK

Beavatás a nőiség ősi titkaiba

MEGOSZTÁS: 
FARKASOKKAL FUTÓ ASSZONYOK
-25%

Szerző Clarissa Pinkola Estés
Ár

Normál ár: 3 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 993 Ft

Oldalszám 531
Méret 135 x 205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635295166
Megjelenés dátuma 2017-03-14
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Minden nőben él egy zabolátlan ősi erő, amely összekapcsol minket eredeti, időtlen lényünkkel.

Clarissa Pinkola Estés: Farkasokkal futó asszonyok


Azzal a forrással, amelyet a női ösztönök és megérzések, a szenvedélyesség, a kreativitás és a korlátlan tudás jellemez.


A társadalomba való beilleszkedés során azonban többé-kevésbé megszakadt vele a kapcsolatunk, hiszen a civilizáció merev szerepekbe próbál kényszeríteni bennünket és elfedheti előlünk saját lelkünk mélyebb üzeneteit.


Ha már nem találjuk az utat e természetes forrás felé, könnyen a félelmek és szorongások áldozataivá válhatunk. Clarissa Pinkola Estés világhírű könyve képes megtanítani a nőket arra, hogyan lehet helyreállítani a megbomlott egyensúlyt. Utat mutat, hogy újra megtaláljuk a vitalitást és az ősi, korlátlan tudást, amely minden nő szépségének alapja.Clarissa Pinkola Estés: Farkasokkal futó asszonyok


Az elemző és mesemondó szerző harmincévnyi kutatás és gyógyító gyakorlat eredményeit osztja meg olvasóival. Népmeséken, tündérmeséken, mítoszokon és álmokon át vezet el az állandó változásban lévő női lélek legbelső életébe. Begyógyítja az érzelmi sebeket és segít újra megtalálni a kapcsolatot belső bölcsességünkkel.


A szerző, aki pszichológus, jungiánus analitikus, mesemondó és -gyűjtő, a denveri C. G. Jung Center igazgatója, ezzel a művével hatalmas népszerűségre tett szert. Könyvét nemcsak nőknek ajánljuk, hanem azoknak a férfiaknak is, akik elég bátrak ahhoz, hogy együtt száguldjanak a „farkasokkal futó” asszonyokkal.


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!

Mit választottak mások
A szerző könyvei