VÁLJ PÉNZMÁGNESSÉ!

A korlátlan tudatosság tengerén át

MEGOSZTÁS: 
Szerző Bob Proctor
Ár

Normál ár: 2 990 Ft

Kedvezményes ár: 1 196 Ft

Oldalszám 224
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635290918
Megjelenés dátuma 2011-03-01
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

SZÉPSÉGHIBÁS KÖNYV AKCIÓ
Olvasd el, és tudd meg, hogyan válhatsz Pénzmágnessé, és növeld tudatod spirituális erejét a korlátlan tudatosság tengerében lubickolva.

Bob Proctor: Válj pénzmágnessé!


Mindenki azt kívánja, bárcsak ismerné azt a Mindenható Erőt, amellyel elég kapcsolatot teremtenie, és az élete nemcsak gazdagabbá, hanem egyenesen lélegzetelállítóvá válik… Most itt a lehetőség, hogy mindez valóra váljon!


Ez a könyv azoknak szól, akik nemcsak sikert és tisztes megélhetést remélnek a spirituális alapelvektől, hanem szeretnék alaposabban megismerni lelkük valódi természetét és célját. A szerzők rendkívül érzékletesen, mindenki számára érthetően mutatják be a sikerrel és a tudatossággal kapcsolatos örök spirituális igazságokat, s így minden olvasó számára megnyílik a fejlődés lehetősége. Szándékuk szerint a könyv elolvasásával mindenki fel tudja majd mérni saját tudatossági szintjét, és meg fogja érteni, milyen távlatok vannak még előtte, milyen hosszú utat tud megtenni fejlődése során. A lehetőségek valóban határtalanok.


Ez a varázslatos könyv jóval túlmutat A Titok tanításain, és csodalámpásként vezet el ahhoz, amit keresel! Olvasd el, és tudd meg, hogyan válhatsz Pénzmágnessé, és növeld tudatod spirituális erejét a korlátlan tudatosság tengerében lubickolva.


Bob Proctor: Válj pénzmágnessé!


A könyv első része, a Válj Pénzmágnessé!, rengeteg Egyetemes Igazságot és világos útmutatást tartalmaz, így azok, akik hajlandóak megtenni a szükséges lépéseket és betartják az utasításokat, ihletett állapotba kerülnek, ami elhozhatja számukra a vágyott sikert és boldogságot.A második rész, A Korlátlan Tudatosság Tengere azt mutatja be, mi mindent érezhetünk, miközben egyre jobban összeolvadunk az Isteni Tudattal. Hogy mi köze ennek a gazdagsághoz és a sikerhez? Nagyon is sok. A második rész azt tárgyalja, miért rekedünk meg időnként a fejlődésben. Az első rész inkább egy használati útmutatóra hasonlít. Ha tehát úgy érzed, hogy már rátaláltál a helyes útra, de a spirituális módszerek hatástalanok, a második rész segít megkeresni a probléma gyökerét, és éppen ez a cél. Ezért áll két részből a könyv. Azt javaslom, először az első részt olvasd el, és csak aztán a másodikat.


Olvasd el, és tudd meg, hogyan válhatsz Pénzmágnessé, és növeld tudatod spirituális erejét a korlátlan tudatosság tengerében lubickolva.


Láss a Titok mögé!
Válj Pénzmágnessé!


Olvass bővebben a szerzőről az ÉDESVÍZ MAGAZINBAN!


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruház akciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!


 

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
Véleménye a könyvről
Mit választottak mások
A szerző könyvei