A BÉKÉS HARCOS ÚTJA

Az önismeret és a megvilágosodás felé

MEGOSZTÁS: 
Szerző Dan Millman
Ár

Normál ár: 2 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 243 Ft

Oldalszám 288
Méret 119x207
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635289639
Megjelenés dátuma 2012-10-02
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

A nemzetközi bestseller alapja Dan Millman, a világbajnok atléta igaz története, aki bejárta a test és a lélek, a szerelem és a rettegés, a világosság és a sötétség, a nevetés és a csoda birodalmait.

Nemzetközi bestseller, amely milliók életét változtatta meg!


Dan Millman: A békés harcos útja


"Mindig megbecsültek az emberek, elkényeztetett az élet. Számos elismerésben volt részem, de tartós nyugalomra, megelégedettségre sehol nem leltem. Ma már tudom, hogy bizonyos értelemben átaludtam azokat az éveket, és csak álmodtam, hogy ébren vagyok - amíg össze nem találkoztam Szókratésszal, aki a mentorom és barátom lett."


A történet alapja Dan Millman, a világbajnok atléta igaz története, aki bejárta a test és a lélek, a szerelem és a rettegés, a világosság és a sötétség, a nevetés és a csoda birodalmait. Dan egy Szokratész nevű öreg tanítómester, a békés harcos vezetésével, és egy rejtélyes, vidám lány hatására a végső szembesülés felé halad, amely felemeli, vagy tönkreteszi őt.Dan Millman: A békés harcos útja


"Azelőtt úgy éreztem, velem született jogomnál fogva jár nekem egy boldog, magas szintű, józan élet, amit automatikusan megkapok majd az évek során. Soha nem sejtettem, hogy egyszer meg kell majd tanulnom, hogyan kell élni - és hogy léteznek a világlátásnak olyan különleges szabályai és módszerei, amelyeket el kell sajátítanom, mielőtt egyszerű, boldog és elégedett életemre ráébredhetnék."


A világsikerű regényből készült mozifilmet 2006-ban mutatták be Amerikában, és már itthon is látható!


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!


 


Mit választottak mások
A szerző könyvei