ÉRTŐ HALLGATÁS

Tanulj meg odafigyelni, hogy jobbá tedd kapcsolataidat!

MEGOSZTÁS: 
Szerző Michael P. Nichols
Ár

Normál ár: 3 490 Ft

Kedvezményes ár: 1 745 Ft

Oldalszám 360
Méret 135x205mm
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635291533
Megjelenés dátuma 2014-03-25
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

OUTLET
Sajátítsd el te is az odafigyelés művészetét, hogy jobbá tedd kapcsolataidat! Figyelj akkora erőbedobással, amekkorát a legtöbb ember a beszédre tartogat.

Figyeljünk akkora erőbedobással, amekkorát a legtöbb ember a beszédre tartogat.


Az egyik ember beszél – a másik hallgat. Annyira alapvető helyzet, hogy készpénznek vesszük. Sajnos azonban a legtöbben odafigyelés helyett már a válaszunkat fogalmazzuk, vagy azon gondolkodunk, vajon elég értelmes képet vágunk-e, még rosszabb esetben gondolatban már az esti vacsora előkészítésén fáradozunk.
Ébresztő! Ha úgy döntünk, hogy valódi társai szeretnénk lenni a körülöttünk élőknek, hagyjuk abba, amit csinálunk, és hallgassuk meg a hozzánk közel állókat.


Michael P. Nichols: Értő hallgatás


Az Értő hallgatásból megtanulhatjuk:
- Mi a különbség a valódi párbeszéd és az egymást követő monológok között?
- Miért nem sikerül megértetnünk magunkat, ha a családtagjainkkal, a szerelmünkkel, a munkatársainkkal vagy a barátainkkal beszélünk?
- Hogyan érthetjük meg a beszélő szándékát, ahelyett hogy csak a szavaira figyelnénk?
- Hogyan csökkentsük a viták gyakoriságát?
- Hogyan mondjunk ellenvéleményt anélkül, hogy kritikának tűnne?
- Hogyan irányíthatjuk az indulati reakcióinkat, ha jobb hallgatósággá akarunk válni?


Ez az elgondolkodtató, szellemes és empatikus könyv már több százezer olvasónak segített világszerte túljutni a konfliktusain, és átalakítani családi és munkahelyi kapcsolatait. A tapasztalt terapeuta, Mike Nichols hatásos példákat, könnyen elsajátítható módszereket és hasznos gyakorlatokat kínál, amelyektől jobb hallgatósággá válhatunk – és mások is meghallanak és megértenek majd minket még a legnehezebb helyzetekben is.


Michel P. Nichols: Értő hallgatás


Az értő hallgatás jelentősége felbecsülhetetlen. A figyelmünk és megértésünk ajándékában részesülők fontosnak és értékesnek érzik magukat, odafigyelésünk jóindulatot teremt, és hatása visszaszáll ránk. Az odafigyelés a legjobb módja annak, hogy másokat megkedveljünk, tanuljunk tőlük és szívesen legyünk velük. E könyvnek köszönhetően egy lépéssel közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy jobban kimutassuk az egymás iránti szeretetünket.


 


Olvass a témával kapcsolatban az ÉDESVÍZ MAGAZINBAN!


 


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruház akciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!Mit választottak mások
A szerző könyvei