ÉLJ CÉLTUDATOSAN

Egyenes válaszok az élet nehéz kérdéseire

MEGOSZTÁS: 
Szerző Dan Millman
Ár

Normál ár: 2 790 Ft

Kedvezményes ár: 2 093 Ft

Oldalszám 172
Méret 135X205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635293599
Megjelenés dátuma 2014-09-09
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Ha tervszerűen élünk és az elveinknek megfelelően cselekszünk, olyanok leszünk, mint az erős, mégis hajlékony bambusznád: meghajlunk a szembejövő erők előtt, majd visszatérünk eredeti helyünkre.

"Vannak, akik maguk irányítják az életüket, vannak, akik figyelik, és vannak, akik egyre csak ámulnak."
Szókratész


Sokan véletlenszerűen élünk: belesodródunk kapcsolatokba, kényszerpályákra kerülünk, keressük az élet értelmét, és reménykedünk, fohászkodunk, hogy szerencsénk legyen a szerelemben, jól alakuljanak a pénzügyeink, és jó egészségnek örvendjünk.


Évekig élhetünk így, találomra, de előbb-utóbb meg kell tanulnunk céltudatosan alakítani az utunkat. Miért? Mert egy merészen új szemléletmóddal olyan életben lehet részünk, amelyben a mindennapok kihívásait valóban fel tudjuk használni a spirituális növekedéshez.


Ha tervszerűen élünk és az elveinknek megfelelően cselekszünk, olyanok leszünk, mint az erős, mégis hajlékony bambusznád: meghajlunk a szembejövő erők előtt, majd visszatérünk eredeti helyünkre.


A volt világbajnok atléta, edző és tanító, Dan Millman tovább csiszolja előző könyvei tudását. Salamoni bölcsességet és józan paraszti észjárást egyesítő, derűs  stílusban adja közre időtlen elveket képviselő meglátásait.


Dan Millman: ÉLJ CÉLTUDATOSAN!


A könyvben ismertetett elvek és gyakorlati tanácsok az élet iskolájának tömören megfogalmazott tanításai, amelyeket Millman öreg harcos-tanítómestere, Szókratész házszabályoknak nevezett.


A „ház” az életet, a Taót, a Világmindenséget, a Valóságot, a „szabályok” pedig az egyetemes törvényszerűségeket vagy alapigazságokat jelentik, és megbízható támpontot nyújtanak a céltudatos élethez. Próbáljuk ki a házszabályokat a gyakorlatban, és igazítsuk őket saját életkörülményeinkhez! Egyből látható és érezhető lesz, hogy nő a teljesítményünk, az alkotókedvünk, az örömérzetünk, még jobban elmélyül lelki életünk, miközben megálljuk helyünket az anyagi világban is.


Dan Millman: ÉLJ CÉLTUDATOSAN!


 


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruház akciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!


 


Olvass bővebben a könyvről az ÉDESVÍZ MAGAZINBAN!

Mit választottak mások
A szerző könyvei