GYÓGYÍTÓ MÉDIUM

A krónikus és gyógyíthatatlan betegségek mögött rejlő titkok

MEGOSZTÁS: 
GYÓGYÍTÓ MÉDIUM
-25%

Szerző Anthony William
Ár

Normál ár: 3 490 Ft

Kedvezményes ár: 2 618 Ft

Oldalszám 397
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635295449
Megjelenés dátuma 2017-02-14
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

A gyógyulás eddig felfedetlen titkai! Közismert és sok embert érintő betegségek természetes gyógymódja!

Anthony William - Gyógyító Médium


Az közismert és sok embert érintő betegségek – mint a migrén és a Candida – mellett, a súlyosabb és krónikus betegségek mögött rejlő valódi okokat, valamint gyógymódokat is felfedi az író, melyek a teljes és természetes módon történő gyógyulás titkait rejtik magukban. Az orvostudományban forradalmain újnak számító módszerek olyan betegeknél hoztak fantasztikus és végleges gyógyulást, akik előtte pénzt és időt nem sajnálva jártak kezelésről kezelésre – eredménytelenül. Anthony William égi sugallatok alapján gyógyít, melynek során meghallja a betegségek kiváltó okát és az egészség visszanyerésének receptjét is!Anthony William - Gyógyító Médium


E nem mindennapi könyv lapjain fellelheted:


- olyan betegségek valódi okait, melyek jelenleg nem megfelelően vannak értelmezve és kezelve;

- a természetes gyógymódokat olyan betegségek hosszú sorára, melyek képesek megkeseríteni életünket, ideértve a Candidát, a migrént, a depressziót, a Lyme-kórt, a krónikus fáradtság-szindrómát, a hormonális egyensúly felborulását, a sclerosis multiplexet, neurológiai és autoimmun betegségeket, krónikus gyulladásokat, a vércukorszint ingadozásait és rengeteg egyéb egészségügyi problémát.


A Gyógyító médium a gyógyulás csodálatos, isteni elixírjét nyújtja át neked, mely egyben a hosszú és egészséges élet misztériumát is tartalmazza!


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!

A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei