ÉLJ EGÉSZSÉGESEN A SAJÁT SZABÁLYAID SZERINT

MEGOSZTÁS: 
ÉLJ EGÉSZSÉGESEN A SAJÁT SZABÁLYAID SZERINT
-25%

Szerző Tara Stiles
Ár

Normál ár: 4 490 Ft

Kedvezményes ár: 3 368 Ft

Oldalszám 303
Kötés Puha
ISBN 9789635295715
Megjelenés dátuma 2016-06-14
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés A dietetikusok és táplálkozási szakemberek, akik az évek alatt kijelölték az optimális egészségügyi szabályokat, tévedtek – és ezt a saját életünkön is tapasztalhatjuk.

 


Egyre több probléma adódik az egészségünkkel és a súlyunkkal, hiába a kalóriaszámláló stratégiák és az éheztető, szénhidrátmentes diéták melletti edzések, amelyek életünkben átvették az irányítást. Sajnálatos módon külső „szakemberekre” bízzuk magunkat azt gondolván, hogy aki a legtöbbet ígéri, és akinek a termékeit megvesszük, az orvosolni is fogja panaszainkat. Egészen mostanáig! Élj egészségesen a saját szabályaid szerint! című könyvében Tara Stiles bemutatja nekünk az egészségünk terén legjobban informált szakembert: saját magunkat.Miután Tara megismertet bennünket saját inspiráló irányelveivel, tippeket, technikákat és gyakorlatokat ad, például:  • · célkitűző programot lépésről lépésre, hogy fel tudjuk mérni, mire akarunk koncentrálni;

  • · illusztrált jógagyakorlatokat, amelyek az energiaszint növelését, az ételek utáni sóvárgás megzabolázását és a lelki béke megteremtését célozzák;

  • · egyszerű légzési és meditációs gyakorlatokat a lélek megnyugtatására;

  • · 50 könnyű, finom, növényi alapú ételreceptet, amelyeket percek alatt elkészíthetünk;

  • · egy 7 napos kezdő programot és egy 30 napos programot, amelyekkel elindíthatjuk egészséges, boldog, sugárzó átalakulásunkat.


És ne feledjük, hogy Tara csupán az útikalauzunk; tehát figyeljünk belülre és legyünk intuitívak. És ne feledjünk sokat mókázni. Mert mókás dolog önmagunk lenni!


A szerzőről


Tara Stiles, akit a The New York Times „rebellis jógásnak” hív, a megalapítója és tulajdonosa a Stralának, annak a mozgásrendszernek, amely a szabadságot tűzi zászlajára, és amelyet széles körben a jóga és a meditáció szerény, teljes körű és nyílt megközelítéséről ismernek. Tara a tervezője és az arca a Reebok jógaéletstílus-vonalának, és a szerzője a Gyógyító jóga című sikerkönyvnek. Számos DVD-n közreműködött Jane Fondával, Deepak Choprával, Tia Mowryval, Brooklyn Deckerrel és az Elle magazinnal. Segíti a Bill Clinton kezdeményezésére létrehozott Szövetség az Egészségesebb Generációért nevű szervezet  tevékenységét 21 ezernél is több, a programban részt vevő iskolában.


Jane Fonda „a fitness új arcának” nevezte Tarát, a Vanity Fair magazin pedig „az eddigi legkirályabb jógaoktatónak” titulálta.


 

A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei