AZ AZONNALI GYÓGYULÁS TITKA + CD

Kvantumszinkronizáció

MEGOSZTÁS: 
Szerző Frank J. Kinslow
Ár

Normál ár: 2 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 243 Ft

Oldalszám 160
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635291243
Megjelenés dátuma 2012-01-27
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Ismerd meg a Kvantumszinkronizáció hatalmát!

Frank J. Kinslow: Az azonnali gyógyulás titka + CD


Az utóbbi pár év során számos újszerű önsegítő módszer látott napvilágot, lerakva egy új világnézet alapjait.Frank J. Kinslow Kvantumszinkronizációja a legújabb a sorban, amely a gyengéd érintéssel dolgozik, csöndesen aktiválva az idegrendszert, hogy spontán és természetes módon hozzon létre olyan környezetet, amelyben mély gyógyulás mehet végbe.


Ez a bámulatos módszer könnyen alkalmazható, és semmiféle előképzettséget nem igényel – bárki megtanulhatja! És ami a legelképesztőbb, hogy nem csupán a kezelésben részesülő tapasztal mély gyógyulást, de a Kvantumszinkronizációt kezdeményező személy közérzete is azonnali és hosszan tartó javulásnak indul. Kis könyv ez – óriási lehetőségekkel! Meg fogod tanulni azt a pár egyszerű lépést, amely kifinomítja a tudatodat, és meggyógyítja a testedet és a lelkedet.


Frank J. Kinslow: Az azonnali gyógyulás titka + CD


Azt is meg fogod tanulni, hogyan gyógyítsd meg mások testét és lelkét. Nos, készen állsz? Érzed magadban a várakozást, a küszöbön álló felfedezés örömét? Amit ennek az egyszerű kis könyvnek a lapjairól meg fogsz ismerni, az a saját, személyes utazásod lesz. Jelentőségét akkor fogod megérteni, ha olvasás után a cselekvés útjára lépsz. A többi már könnyen megy. Csak lapoznod kell egyet, és az életed örökre megváltozik...
Olvasd el a szerzővel készített interjút az ÉDESVÍZ MAGAZINBAN!


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruház akciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!


 


 

A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei