A JÓGA HÉT TÖRVÉNYE

A test, az elme és a szellem egybefonódása

MEGOSZTÁS: 
A JÓGA HÉT TÖRVÉNYE
-25%

Szerző Deepak Chopra
Ár

Normál ár: 2 490 Ft

Kedvezményes ár: 1 868 Ft

Oldalszám 197
Méret 135x205
Kötés Puha
ISBN 9789635293278
Megjelenés dátuma 2016-06-16
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Formáld a  tested és lelked, jógázz, és ismerd meg a világ és önmagad harmonikus oldalát! Gyakorlatok, légzéstechnika és meditáció Deepak Chopra tolmácsolásában.


Deepak Chopra: A jóga hét törvénye


E kötet olyan tisztán és érzékenyen szól a jógáról, hogy akik eddig nem gyakorolták, azok is élvezni fogják minden pillanatát! A gyakorlatorientált, illusztrációkkal színesített könyv bevezeti a kezdőket a jóga világába, a haladók tudását pedig elmélyíti. A gyakorlatokat igazi felüdülésnek találják majd, s talán még a légzéstechnikákat és a meditálást is el szeretnék sajátítani.A szerzők a hét szellemi törvényt elosztották a hét egyes napjaira. Mindegyik törvényhez három feladat tartozik, amelyek megkönnyítik az elmélet átültetését a gyakorlatba. Meditációk, relaxáló, tisztító és energetizáló légzéstechnikák, mantrák, valamint jógatesthelyzetek teszik teljessé a könyvet, s ezek egymást erősítve, jól követhető rendszerbe szervezve segítik a fizikai életerő megnövelését. Megtisztítják szívünket az érzelmileg gátló tényezőktől, és újra felélesztik bennünk az életörömöt. Az instrukciókat fényképek egészítik ki, így a kezdők is bátran forgathatják a praktikus kötetet.
A javasolt program stresszcsökkentő hatása már rövid távon érvényesül, ami a hétköznapi életben azt jelenti, hogy önmagunkra találunk, kreativitásunk és intuíciónk kibontakozik, ezáltal könnyebben meg tudunk felelni a mindennapi kihívásoknak.


Deepak Chopra: A jóga hét törvénye


A jóga hét törvénye nem csupán lenyűgöző filozófiai és gyakorlati magyarázatai miatt építő olvasmány, hanem a valósághoz való hozzáállása miatt is, amely az egész embert és a bolygót is képes gyógyítani.


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!

A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei