A BÖJTÖLÉS NAGYKÖNYVE

MEGOSZTÁS: 
Szerző Ruediger Dahlke
Ár

Normál ár: 3 590 Ft

Kedvezményes ár: 1 436 Ft

Oldalszám 320
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635290369
Megjelenés dátuma 2010-02-23
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

SZÉPSÉGHIBÁS KÖNYV AKCIÓ
A böjtölés sokkal több egyszerű táplálékmegvonásnál - olyan tapasztalati út, amely testi és lelki megtisztuláshoz vezet.

 

Ruediger Dahlke: A böjtölés nagykönyve


"A böjtölés sokkal több egyszerű táplálékmegvonásnál - olyan tapasztalati út, amely testi és lelki megtisztuláshoz vezet."


Bizonyos időközönként mindenkinek meg kell szabadulnia terheitől, hogy helyet biztosítson az újnak, és lehetővé tegye az egészséges fejlődést. Hogy újra zavartalanul élvezhessük az élet kínálta bőséget, "az üresség ölében" is időznünk kell egy ideig. A böjtölés során mind a test, mind pedig a lélek mélyreható átalakuláson és tisztuláson megy keresztül, ez ugyanis nem csak a test kezelése, hanem egyfajta pszichoterápia is, amelyet belső orvosunk irányít.


Ruediger Dahlke: A böjtölés nagykönyve


Könyvében Dahlke a böjtölés egész útján elkíséri az olvasót: a felkészüléstől kezdve, a böjt krízisein át egészen a megtöréséig és a táplálkozás hosszú távú átalakításáig. Választ kapunk olyan gyakorlati kérdésekre, hogy kinek ajánlott a böjt, milyen betegségeken segíthet, illetve hogy hol és mikor kezdjünk bele böjtkúránkba. A könyv részletesen bemutatja a testben lezajló folyamatokat, valamint a lehetséges panaszokat és kockázatokat, ezenkívül segít a böjtölőnek félelmei legyőzésében, s erősíti a kitartását. Részletekbe menően tájékozódhatunk a béltisztítás módjairól, a különböző lábfürdőkről és szájöblítő módszerekről, a tüneteket enyhítő homeopátiás szerekről, valamint a böjt jótékony hatását elősegítő meditációs gyakorlatokról. Dahlke külön kihangsúlyozza a női lét és a böjt közötti összefüggést, és kitér a fényevés" nagy vitákat kiváltó témakörére is.


Legyen szó szakértő segítségével végzett vagy önálló böjtkúráról, ez a könyv mindkét esetben segítő társunk lehet a testi, lelki és szellemi jó közérzet felé vezető, csodálatos és gyógyító úton. "


Olvass bővebben a könyvről az ÉDESVÍZ MAGAZINBAN!


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruház akciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!


Szépséghibás könyv: Olyan kiadványok, melyek enyhén sérültek, szépséghibásak. Az olvasás élmény szempontjából tökéletesek, ennek ellenére rendkívül kedvező áron kínáljuk őket.
A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei