eKönyv - A Hős

MEGOSZTÁS: 
eKönyv - A Hős

Szerző Rhonda Byrne
Ár
2 790 Ft
ISBN 978-963-529-265-3
Megjelenés dátuma 2014-01-01
Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Tudni akarod, miért születtél ide, a Földre? …Van benned valami különleges. Valami, amire születtél, és ami különbözik hétmilliárd embertársunk feladatától.

 
Képzeld el, mi lenne, ha létezne egy térkép, amelyik megmutatná, hogyan juthatsz el onnan, ahol jelenleg vagy, az elképzelhető leggazdagabb, legteljesebb és legkáprázatosabb életig, amelyben csak részed lehet.


Képzeld el, hogy ez a térkép feltüntetné az ide vezető út minden egyes lépését; megmondaná, hogyan győzheted le a felmerülő akadályokat; miként küzdheted le a nehézségeket, és dacolhatsz a csapásokkal, és megmutatná, hogy minden szükséges képesség és tulajdonság rendelkezésedre áll a győzelemhez.Nos, pont ilyen térképet tartasz a kezedben. Életed térképét – a nagyszerűség felé vezető út térképét.


Rhonda Byrne: A HŐS


A mai világ tizenkét legsikeresebb embere követte már ennek a térképnek az útmutatásait. Most megosztják velünk úti tapasztalataikat, és ennek nyomán kiderül, hogy mindannyian születésünktől kezdve megkaptunk mindent legmerészebb álmaink valóra váltásához; ezáltal tehát teljesíthetjük küldetésünket, örökké tartó boldogságra lelhetünk, és a szó szoros értelmében megváltoztathatjuk a világot. Ezért vagy itt, a Földön.


Rhonda Byrne: A HŐS


"Nem a külső körülmények döntik el, valóra tudod-e váltani vágyaidat vagy sem. Nem számít sem a pénz, sem az iskolázottság, sem az, hogy kit ismersz, sem a tapasztalatok. A lényeg, hogy ráébredj képességeidre, és hogy tudd, hogyan háríthatsz el a segítségükkel minden külső akadályt. Az összes sikeres ember így járt el, és te is meg tudod csinálni." - Rhonda Byrne


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!

A kategória legnépszerűbb könyvei
A szerző könyvei