eKönyv - Történhetnek csodák

42 lépés a csodák útján a boldogság eléréséhez

MEGOSZTÁS: 
Szerző Gabrielle Bernstein
Ár
2 390 Ft
ISBN 978-963-529-261-5
Megjelenés dátuma 2014-01-01
Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Készen állsz a csodákra? Ez most csak rólad szól! Tudd meg, miként változtathatsz az életeden 6 hét alatt!

Gabrielle Bernstein A csodák tanításának elkötelezett híve.


Hisz abban, hogy gondolkodásunk és tetteink egyszerű, következetes megváltoztatása csodálatossá varázsolja egész életünket.


Inspiráló „útikönyve” segít elengedni félelmeinket, és olyan hozzáállást kialakítani, amelynek köszönhetően a hála, a megbocsátás és a szeretet akadálytalanul áramlik keresztül rajtunk. Mindez végül lélegzetelállítóan bőséges, elfogadó és boldog élethez vezet.


Gabrielle Bernstein: TÖRTÉNHETNEK CSODÁK


A könyv egy hathetes programot ad a kezedbe. Minden héten más-más területre összpontosít: a félelmek felismerésére, önmagad szeretetére, testedre és étkezési szokásaidra, emberi kapcsolataidra, pénzügyi helyzetedre és a mások szolgálatában végzett tevékenységeidre.


Minden gyakorlat apró változásokat hoz létre benned. Ezek a változások a csodák. Minél több csodával találkozol, annál csodálatosabb lesz az életed. Az apró, finom változtatások végül egész életed átalakulását eredményezik.


Készen állsz? Engedd hát be életedbe a csodákat!


Gabrielle Bernstein: TÖRTÉNHETNEK CSODÁK


"A könyvben mindenütt erősíteni fogom azt az üzenetet, hogy a félelemminták melletti tanúságtétel az első lépés afelé, hogy leváljunk róluk. Támogatást és iránymutatást fogsz kapni tőlem, miközben életed minden területén szembenézel félelmeiddel.


Ekkor lép be a képbe a hajlandóság. Csak akkor változtathatsz egy mintán, ha a hajlandóságod is megvan a változtatáshoz."


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruház akciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!


Olvass bővebben a témáról az ÉDESVÍZ MAGAZINBAN!
A szerző könyvei