eKönyv - GYÓGYÍTSD MEG A SZÍVED

MEGOSZTÁS: 
eKönyv - GYÓGYÍTSD MEG A SZÍVED

Szerző Louise L. Hay
Ár
2 190 Ft
ISBN 978-963-529-295-0
Megjelenés dátuma 2014-10-08
Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Lehetőség a belső béke megteremtésére. Tudd meg, hogy van élet a veszteség után is!
A szerzőpáros segít egy új gondolkodásmód elsajátításában, ha egy szakítás összetöri a szívedet, a házasságod válással végződik, vagy egy szeretted eltávozik.

A Gyógyítsd meg a szíved írásakor az önmegerősítés égitestként ragyogó szellemi nagysága, Louise L. Hay és a híres gyász- és veszteségszakértő, David Kessler ültek össze, hogy az embert érő veszteségek utáni gyógyulásról beszélgessenek. Louise és David azokat az érzelmeket és gondolatokat veszik sorra, amelyek akkor jelentkeznek, ha egy szakítás összetöri a szívedet, a házasságod válással végződik, vagy egy szeretted eltávozik. Ez a csodálatos könyv, amelyben Louise megerősítései és a gondolat erejével kapcsolatos tanításai tökéletesen keverednek David több éves tapasztalatával a gyász sújtotta emberekkel végzett munkában. Kivételes, új gondolkodásmódra tanít, miközben mélységes szeretetet és örömet hoz az életedbe.


L.L.HAY- DAVID KESSLER: GYÓGYÍTSD MEG A SZÍVED


Veszteségeid után is folytatódik az élet. Ebben az időszakban:

  • segít nagyobb önismeretre és együttérzésre szert tenned,  • fejleszti belső rugalmasságodat,  • megtanít búcsút venni és békére lelni.
Nemcsak a gyász erejét tanulhatod meg hasznosítani a saját fejlődésed érdekében, és hogy békére lelj, hanem arra is rájöhetsz mindeközben, hogy igenis képes vagy meggyógyítani a szívedet.


L.L.HAY - DAVID KESSLER: GYÓGYÍTSD MEG A SZÍVED


Louise L. HAY, az Éld az életed című nemzetközi sikerkönyv szerzője metafizikai előadó és tanító, akinek több mint 50 millió könyvét vették meg világszerte. Louise a Hay House Kiadó alapítója és elnöke, ahol olyan könyvek, CD-k, DVD-k és egyéb termékek terjesztésével foglalkoznak, amelyek hozzájárulnak a bolygó gyógyulásához. www.louisehay.com®

A szerző könyvei