eKönyv - ÉDESÍTSD MEG AZ ÉLETED

MEGOSZTÁS: 
eKönyv - ÉDESÍTSD MEG AZ ÉLETED

Szerző Gabrielle Bernstein
Ár
2 190 Ft
Oldalszám 226
ISBN 978-963-529-409-1
Megjelenés dátuma 2015-09-15
Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés Sokan árulnak „boldogságot” manapság, az Édesítsd meg az életed! című önátalakító öröm-könyvében azonban Gabrielle Bernstein előadó és életvezetési tréner megmutatja, hogyan teheted egyenesen az életmódoddá a boldogságot azáltal, hogy megismered az ÉN-edet – a saját Belső Vezetődet.


Harmincnapos ÉN-egyenletében Gabrielle megtanít eltörölni a negatív gondolatmintákat, és megmutatja, hogyan érhetsz el személyes változást pozitív megerősítésekkel, testmozgással és vizualizációs meditációkkal. Az ÉN-egyenlet szépsége az, hogy az élet végtelen számú területén bevetheted a pozitív változás elérése érdekében.Készülj fel rá, hogy amint belépsz az ÉN-eddel való kapcsolódást elősegítő „áramlás” állapotába, megváltozik az életed. Elengeded a negativitást, és a boldogságot választod helyette!


Ha tetszik, dolgozz vele – ha nem, vedd ki, amire szükséged van, és hagyd ott a többit. Ez a te utad.


„Gabrielle Bernstein egyszerre tanító és mesemondó, aki a mindennapi tapasztalásai során felfedezett igazságokból mossa ki az aranyat, hogy aztán megajándékozhasson vele másokat.”


Marianne Williamson, a Visszatérés a szeretethez és A változás hatalma című sikerkönyvek szerzője.„Bernstein célja az, hogy példával szolgáljon azok számára, akik, ugyanúgy, mint ő, a túlzott felesleg kultúrájába születve egy belső űrt szeretnének kitölteni.”


Elle magazin

A szerző könyvei