eKönyv - A SORS MÁGIÁJA

MEGOSZTÁS: 
eKönyv - A SORS MÁGIÁJA

Szerző Szepes Mária
Ár
1 790 Ft
Oldalszám 152
ISBN 9789635295852
Megjelenés dátuma 2016-08-16
Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Szepes Mária segítségével felszabadíthatjuk magunkban a mélyen szunnyadó isteni erőt, amelynek birtokában választ kaphatunk sorskérdéseinkre.

Szepes Mária: A sors mágiája


Szepes Mária azzal a tudással és szemléletmóddal ajándékoz meg bennünket, amelynek segítségével felszabadíthatjuk magunkban a mélyen szunnyadó isteni erőt, amelynek birtokában választ kaphatunk sorskérdéseinkre. Nyitott és fogékony lélekkel a hétköznapjainkban is felfedezhetjük a mágia jelenlétét.
A mágia szavára figyelve életünk kedvező irányba fordulhat, és ismét egy lépéssel közelebb juthatunk a lét végső titkainak megfejtéséhez.Szepes Mária: A sors mágiája


A csoda nem varázslat, hanem – ahogy Szepes Mária írja – „a feledés fátylai mögött rejtőző magasabb természetesség. A titokká vált valóság”. Így szemlélve a csodát, már egyáltalán nem rejtélyes egyetlen olyan jelenség sem, amit korábban a csodák körébe soroltunk.
Életünkben mindennapos eseménnyé válhatnak a csodák, hiszen isteni eredetünk mindannyiunkat pszichomágussá avat, ha ezt a képességet jól tudatosítjuk magunkban.


„Sorsát alakítani csak a mentális alkímia tüzén átégett lélek tudja.”


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!


 


 

A szerző könyvei