ÉDESÍTSD MEG AZ ÉLETED

MEGOSZTÁS: 
ÉDESÍTSD MEG AZ ÉLETED
-25%

Szerző Gabrielle Bernstein
Ár

Normál ár: 2 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 243 Ft

Oldalszám 226
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635294183
Megjelenés dátuma 2015-09-14
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés Sokan árulnak „boldogságot” manapság, az Édesítsd meg az életed! című önátalakító öröm-könyvében azonban Gabrielle Bernstein előadó és életvezetési tréner megmutatja, hogyan teheted egyenesen az életmódoddá a boldogságot azáltal, hogy megismered az ÉN-edet – a saját Belső Vezetődet.


Harmincnapos ÉN-egyenletében Gabrielle megtanít eltörölni a negatív gondolatmintákat, és megmutatja, hogyan érhetsz el személyes változást pozitív megerősítésekkel, testmozgással és vizualizációs meditációkkal. Az ÉN-egyenlet szépsége az, hogy az élet végtelen számú területén bevetheted a pozitív változás elérése érdekében.Készülj fel rá, hogy amint belépsz az ÉN-eddel való kapcsolódást elősegítő „áramlás” állapotába, megváltozik az életed. Elengeded a negativitást, és a boldogságot választod helyette!


Ha tetszik, dolgozz vele – ha nem, vedd ki, amire szükséged van, és hagyd ott a többit. Ez a te utad.„Gabrielle Bernstein egyszerre tanító és mesemondó, aki a mindennapi tapasztalásai során felfedezett igazságokból mossa ki az aranyat, hogy aztán megajándékozhasson vele másokat.”


Marianne Williamson, a Visszatérés a szeretethez és A változás hatalma című sikerkönyvek szerzője.„Bernstein célja az, hogy példával szolgáljon azok számára, akik, ugyanúgy, mint ő, a túlzott felesleg kultúrájába születve egy belső űrt szeretnének kitölteni.”


Elle magazin

Mit választottak mások
A szerző könyvei