eKönyv - ÉLD AZ ÉLETED!

Lehetőségeink korlátlanok, a bölcsesség és a tudás kapui mindig nyitva állnak

MEGOSZTÁS: 
eKönyv - ÉLD AZ ÉLETED!

Szerző Louise L. Hay
Ár
2 190 Ft
ISBN 978-963-529-269-1
Megjelenés dátuma 2006-01-01
Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Louise L. Hay könyve egyetlen célt szolgál: eloszlatja félelmeinket és segít, hogy változtassunk a testi-lelki problémáinkat előidéző negatív hozzáállásunkon.

„Ha egy lakatlan szigetre száműznének, és csak egyetlen könyvet vihetnék magammal, gondolkodás nélkül az Éld az életed című könyvre esne a választásom.”


Louise L. Hay: ÉLd az életed!


Louise L. Hay a New Age mozgalom nemzetközileg elismert vezéregyéniségének műve végigvezet minket egy mentális kezeléssorozaton. Gyakorlatait alkalmazva megszabadulunk azoktól a gondolati beidegződésektől, amelyek kikezdik testi-lelki egészségünket.


Ha követjük tanácsait, feltárhatjuk és kiaknázhatjuk szellemi erőnket, s feloldhatjuk gátlásainkat, amelyek megakadályoznak minket céljaink elérésében. Minden fejezet egy pozitív megerősítéssel indul és egy „kezeléssel” zárul, ami nem egyéb, mint a tudatunk átalakítását célzó pozitív gondolatfolyam.Louise L. Hay: ÉLd az életed!


A szerző legfőbb üzenete a következő: ha készek vagyunk a szellemi erőfeszítésre, csaknem minden bajt orvosolhatunk.


Beavat a gyógyítás rejtelmeibe és beszámol arról is, miként gyógyította ki magát súlyos rákbetegségéből. Könyve egyetlen célt szolgál: eloszlatja félelmeinket és segít, hogy változtassunk a problémáinkat előidéző negatív hozzáállásunkon. Eligazítást ad a betegségeink hátterében meghúzódó berögzült tudati sémákról és lelki okokról, illetve megmutatja ezek összefüggéseit is. 

Az Éld az életed! bebizonyítja, hogy bármilyen gondunk-bajunk van, és bármilyen messziről induljunk is, képesek vagyunk a teljes megújulásra.


 


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!

A szerző könyvei