BENSŐ ÚTJAIMON

MEGOSZTÁS: 
BENSŐ ÚTJAIMON
-25%

Szerző Shirley MacLaine
Ár

Normál ár: 2 690 Ft

Kedvezményes ár: 2 018 Ft

Oldalszám 190
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635294626
Megjelenés dátuma 2015-03-24
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

OUTLET
„Nincs az a siker, ami többet érne a belső békénél” fogalmazza meg a sok év tapasztalata alapján kikristályosodott igazságot Shirley MacLaine. Így történt, hogy a világhírű színésznő elkezdte járni az országot.

Shirley MacLaine: Benső útjaimon


„Nincs az a siker, ami többet érne a belső békénél” – fogalmazza meg a sok év tapasztalata alapján kikristályosodott igazságot. Így történt, hogy a világhírű színésznő elkezdte járni az országot.


Shirley MacLaine: Benső útjaimon


Az Amerika különböző városaiban rendezett önfejlesztő tréningek vezetésével szeretne hozzájárulni egy egészségesebb és boldogabb világ megteremtéséhez. Mint a történelem során annyian, ő is megfogalmazta a ma is aktuális kérdést: mi az oka a sok háborúnak, békétlenségnek, és ki a felelős mindezekért. Sajnos hajlamosak vagyunk a problémák okát mindig másokban keresni. Pedig ahhoz, hogy megoldjuk, és ne szaporítsuk a bajt, a felelősséget nekünk magunknak kell vállalnunk.


Shirley MacLain saját tapasztalatait, élményeit osztja meg velünk a tőle megszokott kellemesen könnyed, de mégis mély, érthető stílusban. Könyvét azoknak ajánlja, akik önmaguk tökéletesítésén munkálkodnak.


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz + magazinon!

Mit választottak mások
A szerző könyvei