BEAVATÁS I.-II.

Óegyiptomi misztériumok

MEGOSZTÁS: 
Szerző Elisabeth Haich
Ár

Normál ár: 3 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 594 Ft

Oldalszám 536
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635291205
Megjelenés dátuma 2016-11-08
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Számtalan ismeret és tudás tárul fel előtted - e világsikerű könyv olvasása maga A Beavatás.

Elisabeth Haich: Beavatás I-II.


„A könyvet személyes okok miatt regény formájában írtam. Mégis, akinek füle van, hallani fogja, hogy minden szó az igazságot adja vissza.”


Ez a számos nyelvre lefordított és világszerte több utánnyomást megélt nagysikerű regény kapcsolatot teremt a nemzetközileg elismert tanító, Elisabeth Haich huszadik századi európai élete és reinkarnációs emlékei között, amelyek az ősi Egyiptomból származnak, ahol papnőként a nagy beavatás előkészítéseként misztikus tanításokban részesült. A modern kori keretbe ágyazott ősi események azokat az élettapasztalatokat írják le, amelyek a főhőst a spirituális útra vezették.


Elisabeth Haich: Beavatás I-II.


Az ősi Egyiptomban egy fiatal nő épp a beavatásra készül tanítója, a nagy főpap, Ptahhotep segítségével, aki lépésről lépésre, a lány fejlődéséhez igazodva vezeti be az élet egyetemes igazságaiba. Számtalan ismeret és tudás mellett feltárulnak előttünk a karma és a reinkarnáció törvényszerűségei, a mindennapok személyes választásai és a spirituális fejlődés összefüggésének rejtelmei. Eközben a huszadik századi Európában is nyomon követhetjük az eseményeket, amelyek a gyermekkortól a felnőtté válásig, a háborún és meghatározó találkozásokon keresztül megmutatják, milyen hatalmas erővel bír, ha valaki befelé fordítja tudatának keresőfényét, és minden életeseményt tudatossága növelésére használ föl.


Elisabeth Haich olyan rejtett igazságokat oszt meg olvasóival, amelyek lehetővé teszik, hogy a megértés olyan fokára jussunk el, amely a megvilágosodáshoz szükséges. A Beavatás időtlen klasszikus, amelynek modern nyelvezete spirituális keresők nemzedékeinek jelentett eddig is inspirációt világszerte. Akár úgy olvassuk, mint egy misztikus igazságokat feltáró önéletrajzi regényt, akár úgy, mint Elisabeth Haich megvilágosodáshoz vezető kivételes útjának leírását, mély hatással lesz ránk. A Beavatás olvasása egyet jelent magával a beavatással.Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
Véleménye a könyvről

Vélemények a termékről

Spirituális
Véleményezte: Nóri
Véleménye a könyvről
A könyv mérföldkő a spirituális fejlődésben.
Rólunk szól. Letehetetlen! (Létrehozva: 2014.06.07.)
Mit választottak mások
A szerző könyvei