AZ ERŐ

MEGOSZTÁS: 
AZ ERŐ
-25%

Szerző Rhonda Byrne
Ár

Normál ár: 3 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 993 Ft

Oldalszám 272
Méret 137x176
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635290802
Megjelenés dátuma 2010-11-11
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Rhonda Byrne most feltárja az univerzum legfőbb hatalmát: AZ ERŐT. Bármit megteremthetsz, bármit megváltoztathatsz, csupán egyetlen dologra van szükséged...Az Erőre.

Rhonda Byrne: Az erő


A Titok a vonzás törvényéről szólt. Rhonda Byrne most feltárja az univerzum legfőbb hatalmát...  AZ ERŐT.
Könyve a világegyetem leghatalmasabb erejéről szól – az Erőről, amellyel mindent megszerezhetsz.  Bármit megteremthetsz, bármit megváltoztathatsz, csupán egyetlen dologra van szükséged... AZ ERŐRE.


"Ebben a könyvben meg szeretném mutatni neked a csodálatos élethez vezető utat. Rengeteg mindent meg kell értened önmagaddal és az életeddel kapcsolatban – és mindez jó. Sőt, több mint jó! Egyszerűen lenyűgöző!
Az élet sokkal egyszerűbb, mint gondoltad, és ahogy megérted, hogyan is működik, és mire képes a benned lakozó Erő, megtapasztalhatod a létezés varázsát a maga teljességében – és akkor valóban csodálatos életed lesz.
Most pedig kezdődjön a varázslat!
" – részlet Az Erőből.Rhonda Byrne: Az erő


A világegyetem leghatalmasabb erejének kézikönyvét tartod a kezedben – Az Erő segít, hogy mindent elérj, amit csak akarsz.


Az Erő nélkül meg sem születhettél volna. Az Erő nélkül egyetlen emberi lény sem élne a bolygón. Az Erő minden felfedezés, találmány és emberi teljesítmény forrása. A tökéletes egészség, a boldog kapcsolatok, az álomkarrier, az örömteli élet és a pénz, amelyre szükséged van, hogy elérj mindent, ami lenni akarsz, amit tenni akarsz, és amit a magadénak szeretnél tudni – mind Az Erőből fakad. Álmaid élete mindig is sokkal közelebb volt hozzád, mint gondoltad, mert Az Erő – hogy megkapj minden jót az életben – benned lakik! Bármit megteremthetsz, bármit megváltoztathatsz, és ehhez csupán egyetlen dolog kell...
AZ ERŐ. Rhonda Byrne célja: örömöt vinni milliók életébe. Küldetését A Titok című filmmel kezdte, amelyet milliók láttak szerte a bolygón. Ezt követte A Titok című könyv, amely hatalmas világsiker lett, és ma már 46 nyelven olvasható. Az Erővel Rhonda Byrne folytatja úttörő munkáját, és felfedi a világegyetemet működtető, egyetlen és leghatalmasabb erőt.


A THE POWER és a The Power logó a Making Good LLC. védjegye.A THE SECRET és a The Secret logó a TS Ltd., Luxembourg Branch bejegyzett védjegye.www.thesecret.tv


 


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
Véleménye a könyvről

Vélemények a termékről

Szuper!!!!
Véleményezte: Mumin.
Véleménye a könyvről
Szeretném megosztani veletek a sikerélményem ami a napokban ért engem a Titokkal -az Erővel kapcsolatban.Nézegettem itt az oldalon,és nagyon vágytam rá .Szeretem ezt a könyvet és a tartalmát.De anyagilag most nem tehettem meg ,hogy meg is vegyem.Aztán véletlenül láttam egy illető hölgy fél áron árulta újonnan.( Gondoltam ,biztos ajándékba többet kapott )A férjem ment érte,de előtte beugrott az anyukájához.Elmesélte neki hová készül ,és mivel születésnapom volt az Anyukája kifizette.Ajándék nekem.Ez úton is Köszönöm neki!!!! És a Vonzás törvényének a Szeretet törvényének!!!!!!!Mindenkinek szívből ajánlom!!!!Ott a helye minden család asztalán és nem a polcon porosodva!!!!!Legyen mindig a kezünk ügyébe,hogy bármikor bele tudjunk pillantani!,HOGY NE FELEDJÜK A SZERETETET!!!!!!!!
(Létrehozva: 2013.01.14.)
Mit választottak mások
A szerző könyvei