AZ ERŐ

MEGOSZTÁS: 
AZ ERŐ
-25%

Szerző Rhonda Byrne
Ár

Normál ár: 3 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 993 Ft

Oldalszám 272
Méret 137x176
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635290802
Megjelenés dátuma 2010-11-11
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Rhonda Byrne most feltárja az univerzum legfőbb hatalmát: AZ ERŐT. Bármit megteremthetsz, bármit megváltoztathatsz, csupán egyetlen dologra van szükséged...Az Erőre.

Rhonda Byrne: Az erő


A Titok a vonzás törvényéről szólt. Rhonda Byrne most feltárja az univerzum legfőbb hatalmát...  AZ ERŐT.
Könyve a világegyetem leghatalmasabb erejéről szól – az Erőről, amellyel mindent megszerezhetsz.  Bármit megteremthetsz, bármit megváltoztathatsz, csupán egyetlen dologra van szükséged... AZ ERŐRE.


"Ebben a könyvben meg szeretném mutatni neked a csodálatos élethez vezető utat. Rengeteg mindent meg kell értened önmagaddal és az életeddel kapcsolatban – és mindez jó. Sőt, több mint jó! Egyszerűen lenyűgöző!
Az élet sokkal egyszerűbb, mint gondoltad, és ahogy megérted, hogyan is működik, és mire képes a benned lakozó Erő, megtapasztalhatod a létezés varázsát a maga teljességében – és akkor valóban csodálatos életed lesz.
Most pedig kezdődjön a varázslat!
" – részlet Az Erőből.Rhonda Byrne: Az erő


A világegyetem leghatalmasabb erejének kézikönyvét tartod a kezedben – Az Erő segít, hogy mindent elérj, amit csak akarsz.


Az Erő nélkül meg sem születhettél volna. Az Erő nélkül egyetlen emberi lény sem élne a bolygón. Az Erő minden felfedezés, találmány és emberi teljesítmény forrása. A tökéletes egészség, a boldog kapcsolatok, az álomkarrier, az örömteli élet és a pénz, amelyre szükséged van, hogy elérj mindent, ami lenni akarsz, amit tenni akarsz, és amit a magadénak szeretnél tudni – mind Az Erőből fakad. Álmaid élete mindig is sokkal közelebb volt hozzád, mint gondoltad, mert Az Erő – hogy megkapj minden jót az életben – benned lakik! Bármit megteremthetsz, bármit megváltoztathatsz, és ehhez csupán egyetlen dolog kell...
AZ ERŐ. Rhonda Byrne célja: örömöt vinni milliók életébe. Küldetését A Titok című filmmel kezdte, amelyet milliók láttak szerte a bolygón. Ezt követte A Titok című könyv, amely hatalmas világsiker lett, és ma már 46 nyelven olvasható. Az Erővel Rhonda Byrne folytatja úttörő munkáját, és felfedi a világegyetemet működtető, egyetlen és leghatalmasabb erőt.


A THE POWER és a The Power logó a Making Good LLC. védjegye.A THE SECRET és a The Secret logó a TS Ltd., Luxembourg Branch bejegyzett védjegye.www.thesecret.tv


 


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!Mit választottak mások
A szerző könyvei