AZ EREDETI RIDER TAROT (kártya és könyv)

MEGOSZTÁS: 
AZ EREDETI RIDER TAROT (kártya és könyv)
-25%

Szerző Arthur Edward Waite
Ár

Normál ár: 6 990 Ft

Kedvezményes ár: 5 243 Ft

Oldalszám 209
Méret 135x205
Kötés Puha
ISBN 9789635295944
Megjelenés dátuma 2016-09-06
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

„A tarot az univerzális eszmék szimbolikus ábrázolása, mely mögött megtalálható az emberi elme minden ki nem mondott gondolata…” - A doboz 78 izgalmas és érdekes kártyalapot tartalmaz.

A KÁRTYA


A tarot az emberi tapasztalat szimbolikus dokumentuma. A tarot lapjai mélyen gyökerező misztikus erők segítségével pszichológiai betekintést, bölcs tanácsadást és pontos jóslást tesznek lehetővé.


A tarot-kártya segítségével az általános jövendőmondás helyett egy sokkal mélyebb tudáshoz juthatunk, mely segít döntéseket hozni az élet minden területén. A lerakott kártyalapok a minket körülvevő helyzetek és személyek értékeléséhez, a hozzájuk való megfelelő viszonyuláshoz nyújtanak útmutatást.
A KÖNYV

Arthur Edward Waite részletesen bemutatja a tarot szimbólumainak értelmezési lehetőségeit, továbbá foglalkozik a tarot történelmével, felvázol az ősi kelta módszeren kívül további kirakási módokat, és megadja a lapok jósjelentéseit. Ennek az útmutatónak a segítésével mindenki képessé válik arra, hogy a kártyák jelentéseiben elmélyülve hozzáférjen ahhoz a tudáshoz, mellyel közvetlenül tudja segíteni és értelmezni az életét.

Mit választottak mások
A szerző könyvei