Az elengedés szabadsága

Út a tökéletes élethez

MEGOSZTÁS: 
Az elengedés szabadsága
-25%

Szerző Michael A. Singer
Ár

Normál ár: 3 490 Ft

Kedvezményes ár: 2 618 Ft

Kötés Puha
ISBN 9786155373756
Megjelenés dátuma 2015-10-13
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

XXI. század Kiadó
A felszabadított lélek című, sok millió példányban eladott világsiker szerzője egy napon úgy dönt, hogy kiköltözik egy hatszáz hektáros, floridai, erdős-mezős területre, átadja magát a virágzó spirituális közösségnek, és minden mást – elenged.

De hogy jön mindehhez egy milliárdos profitot termelő részvénytársaság, a legismertebb amerikaiak egyikének, Oprah Winfrey-nek elragadtatása, egy újabb világsikerű könyv, és végül FBI-vizsgálat…


Hogyan eredhet mindez egyetlen embertől, aki úgy döntött, hogy egyedül él az erdő közepén, elengedi magát, és magányos életet él?


Radikális döntést hozott… olyan döntést, amely egyszerre juttatta a siker csúcsaira és a szakadék szélére.


Michael A. Singer, A felszabadított lélek szerzője mondja el rendkívüli történetét: Mi történt, amikor mély spirituális eszmélését követően úgy döntött, hogy lemond személyes céljairól, és egyszerűen hagyja, hogy az élet húzzon helyette lapokat. Miközben bemutatja ezt a nagyszerű kísérletet, és magával visz minket az élet tökéletességébe tett utazására, a kibontakozó események az életről alkotott legmélyebb meggyőződéseinket is megrengethetik.


 


„Inspiráló, eredeti, letehetetlen” Dean Radin, a The Conscious Universe (A tudatos univerzum) szerzője.


 


„Michael Singer ebben a mesterművében pontosan és tisztán írja le, hogyan lehet összhangba hozni a mindennapi életet, az üzletet és a spirituális gyakorlatot úgy, hogy a tökéletességbe juthassunk” Jack Canfield, A siker alapelvei: [hogyan jussunk el onnan, ahol tartunk oda, ahol tartani szeretnénk?] és az Erőleves a léleknek® sorozat társszerzője.


„Michael Singer megható könyvet írt arról, milyen csodálatos erő van abban, ha az ember megadja magát az életnek”Judith Orloff MD, a The Ecstasy of Surrender című könyv szerzője.


 

A szerző könyvei