AURA

MEGOSZTÁS: 
AURA
-25%

Szerző Ted Andrews
Ár

Normál ár: 2 290 Ft

Kedvezményes ár: 1 718 Ft

Oldalszám 156
Méret 135x205
Kötés Puha
ISBN 9789635294718
Megjelenés dátuma 2015-10-13
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés Mindenkinek van aurája. Sokféleképpen meghatározták már, de az aura lényegében az az energiatér, amely minden dolgot körülvesz.

Mindenki látta vagy tapasztalta már mások energiaterét. A legtöbb ember azonban vagy figyelmen kívül hagyja, vagy valami egészen másnak tulajdonítja a jelenséget.


A könyv segítségével megtanuljuk, hogyan lássuk az aurát, és mit jelentenek benne az egyes színek. Derítsük ki, milyen hatással van auránk mások energiáira, és hogy ezek miként hatnak a miénkre. Tanuljuk meg felismerni energiatereink határait és erősségét, hogy kellő időben tudjuk kiegyensúlyozni és megtisztítani őket. Ismerjük meg hogyan védjük és tisztítsuk meg auránkat, az életerőnk működési terét.Az élet finomabb energiaterei iránti érzékenység sokféleképpen fejleszthető. Ha megtanuljuk látni az aurát, az nemcsak régi korlátainkat dönti le, de látásmódunk is kiszélesedik. Hidat verünk a fizikai és a metafizikai szintek között. Ha megtanuljuk látni és érezni az élet finomabb kiterjedéseit, másfajta áldásban is részesülünk. Kibontakozik és megnövekszik intuíciós képességünk, visszatér gyermeki életörömünk és képesek leszünk újra rácsodálkozni az életre.


Minden nap új kaland lesz egy véget nem érő úton!


Mit választottak mások
A szerző könyvei