HOGYAN NEVELJÜNK BOLDOG GYERMEKET

MEGOSZTÁS: 
Szerző Goldie Hawn
Ár

Normál ár: 3 290 Ft

Kedvezményes ár: 1 490 Ft

Oldalszám 240
Méret 135x205mm
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635291526
Megjelenés dátuma 2013-04-03
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

ÁRCSÖKKENTŐ AKCIÓ
UTOLSÓ DARABOK
Gyakorlati tudást adó, lelkesítő könyv szülőknek és gyermekeknek, megmutatja, hogyan lehet az összpontosítást fokozva növelni a teljesítményt és érzelmileg egészséges, boldog életet élni.

Mint modern világunkban általában mindenki, gyermekeink is nagy nyomás alatt élnek, stresszesek és túl sok inger éri őket. Minden eddiginél fontosabb lenne hát megoldást találnunk erre a problémára. Miért ne segíthetnénk őket elméjük megerősítésében ahelyett, hogy csak tényekkel tömjük a fejüket? Miért ne léphetnénk túl az alapoktatás írás, olvasás, számolás szentháromságán, és adhatnánk hozzá a gondolkodást, a kapcsolatokat és a rugalmasságot is a tananyaghoz? Az egészséges rugalmasság, önmagunk megértése és az együttérzés alapvető, tanulható készségek. Sőt, lehetséges, hogy pont ezeknek a készségeknek a megtanulása és tanítása szükséges ahhoz, hogy az emberiség sorsát pozitív irányba mozdítsuk.


Goldie Hawn: Hogyan neveljünk boldog gyermeket?


A Goldie Hawn által létrehozott Hawn Alapítvány célja, hogy a felnövekvő nemzedék a lehető legtöbbet hozhassa ki magából. Ma már világszerte használják az alapítvány MindUp nevű programját, hogy megtanítsák a gyermekeket az elme működésére és az éber tudatosság alkalmazására. A tudatos figyelem azt jelenti, hogy munkába fogjuk az összes érzékünket: megízleljük a falatot a szánkban, odafigyelünk a másikra, új és kíváncsi szemmel nézünk a világra, és megállunk egy pillanatra, hogy értékeljük egy pillangó szépségét. A tudatosság gyakorlással szokássá, életmóddá alakítható. Mindössze pár alapvető lépést kell megtennünk ahhoz, hogy felébredjünk a robotpilóta üzemmódból, és megéljük a jelen pillanatot. A gyakorlat erősíteni fogja a gondolkodó tanulást, valamint új látás- és életmódot kínál.


Ez a gyakorlati tudást adó, lelkesítő könyv magában foglalja a MindUp program lényegét a módszer végtelenül egyszerű technikáival együtt. Könnyen követhető lépésekben mutatja meg szülőknek és gyermekeknek egyaránt, hogyan kell az olyan érzésekre koncentrálni, mint a hála, a kedvesség és az optimizmus, amelyek javítják a személyes kapcsolatokat, hogyan lehet az összpontosítást fokozva növelni a teljesítményt és érzelmileg egészséges, boldog életet élni.


Goldie Hawn: Hogyan neveljünk boldog gyermeket?


könyvből idézünk:


"Teljes szívemből drukkolok nektek, akik azért szeretnétek minél többet megtudni magatokról, hogy a legjobb szülei lehessetek gyermekeiteknek. Mindig is abban hittem, hogy együtt fejlődünk a gyerekeinkkel. Nyitott szívvel és nyitott elmével vágjatok hát neki ennek a személyes felfedezőútnak, hogy még többet megtudjatok magatokról, arról, hogy mit kívántok a családotoknak, és hogy hogyan lehet ezt hatékonyan elérni."


 


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruházakciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!


 

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
Véleménye a könyvről
A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei