MIHÁLY ARKANGYAL

MEGOSZTÁS: 
MIHÁLY ARKANGYAL
-25%

Szerző Doreen Virtue
Ár

Normál ár: 2 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 243 Ft

Oldalszám 207
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635296125
Megjelenés dátuma 2016-11-22
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan léphetsz kapcsolatba Mihály arkangyallal!

Doreen Virtue - Mihály arkangyal


Mihály arkangyal régóta védelmezője és barátja annak, aki erre kéri.


Mihály gyógyító, harcos és őrangyal, békét hoz és legyőzi a sötétséget. Doreen Virtue, számos bestseller szerzője, ebben a felemelő műben arra mutat rá, hogy Mihály milyen sokféle módon hozhat minden ember életébe harmóniát. Lenyűgöző igaz történetek számolnak be arról, hogyan védi meg az embereket vezetés közben, hogyan mutat utat a karrierjükben, és védelmezi őket.


A könyv segítségével megtanulhatjuk, hogyan lépjünk kapcsolatba Mihállyal és felfedezzük a vele való együttműködés módjait, hogy testi és lelki gyógyulásban részesítsen minket, a családunkat, barátainkat és ügyfeleinket, ezenfelül megismerjük, miként segített emberek ezreinek szerte a világon, hogy ők is ugyanezt tehessék. A könyvben található történetek megnyitják a szíved a tiszta, feltétel nélküli szeretetre, melyet Mihály mindenkinek felajánl, aki kéri, és segít abban, hogy biztonságban, védelmezve és nagyon szeretve érezd magad!

Doreen Virtue - Mihály arkangyal


"Ez a könyv semmilyen valláshoz nem kötődik. Mihály arkangyalról szól, aki erőteljes védelmező, utat mutató, rendbehozó és gyógyító égi lény. Együttműködik a fizikai világgal, és saját, nem fizikai dimenziójából közbe is avatkozik. . Mivel határtalan, ezért bármikor elérhető, viszont előnyben részesíti, ha neked és bárkinek olyan helyzetben segíthet, amely békét hoz.


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!

A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei