GYÓGYÍTÁS ANGYALOKKAL

Kérd az angyalok segítségét életed minden területén!

MEGOSZTÁS: 
Szerző Doreen Virtue
Ár

Normál ár: 2 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 243 Ft

Oldalszám 216
Méret 135x205mm
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635291915
Megjelenés dátuma 2016-08-10
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Kérd az angyalok segítségét életed minden területén! „Az angyalok rendkívüli gyógyító erővel bírnak. Ha együttműködsz velük, felgyorsíthatod gyógyításuk hatását. Minél többször hívjuk be az angyalokat életünkbe, az annál hamarabb tükrözi vissza a mennyország ragyogását.”

Kérd az angyalok segítségét életed minden területén!


Olvass bele


Az angyalok rendkívüli gyógyító erővel bírnak. Ha együttműködsz velük, felgyorsíthatod gyógyításuk hatását. Minél többször hívjuk be az angyalokat életünkbe, az annál hamarabb tükrözi vissza a mennyország ragyogását.”


Szeretetteljes és befolyásos angyalok vesznek körül, akik készek segítséget nyújtani életed minden területén. Doreen Virtue olyan ezoterikus gyakorlati módszereket mutat, amelyek segítségével az angyalokkal karöltve megoldhatod párkapcsolati, testi, szakmai és családi problémáidat egyaránt. Megtanulhatod a halál utáni életről, világunk jövőjéről és isteni célod megtalálásáról mindazt, amit az angyalok szerint tudnod kell. Fedezd fel a titokzatos számsorok (pl. 111) jelentését, tudd meg, hogyan van hatással előző életed a jelen életbeli problémáidra, és miért születnek az angyalok néha emberi testbe. A könyvben felfedezheted a természet angyalainak varázslatos világát. Láthatod, hogyan segítenek meggyógyítaniháziállataidat, a világot és téged is.

A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei