A SZERELEM ANGYALAI JÓSKÁRTYA

MEGOSZTÁS: 
Szerző Doreen Virtue
Ár

Normál ár: 4 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 994 Ft

Méret 100x140 mm
Kötés Keményfedeles
ISBN 5999882277202
Megjelenés dátuma 2013-02-05
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

OUTLET
UTOLSÓ DARABOK
Lobbantsd lángra a szerelmet A szerelem angyalai jóskártyával! Kérj útmutatást párkapcsolati kérdésekben, a szerelem angyalai segítenek a helyes út kiválasztásában!


Amikor szerelmi és kapcsolati kérdésekben végzek értelmezéseket, a kerubok egy csoportjával, a szerelem angyalaival lépek kapcsolatba. Ők összpontosítanak mindenre, ami a szerelem témaköréhez tartozik. Bárki segítségül hívhatja őket, mert ezek az angyalok számtalan embernek képesek segíteni egyidejűleg.


A szerelemtől fiatalnak, energikusnak és életerősnek érezzük magunkat. A szerelem a játékosságot és az izgalmat vegyíti azzal az érzéssel, hogy szívünk teljesen életre kelt és nyitott. Az egyik legnagyszerűbb élmény a világon!


Doreen Virtue: A szerelem angyalai jóskártyáról:


„Nagy öröm számomra, hogy bemutathatom az olvasónak A szerelem angyalai jóskártyát. Noha az összes többi jóskártyacsomagom is magában foglalt egy-két olyan lapot, amelyik a kapcsolatokra utalt, mindig is szerettem volna egy teljes paklit ennek a témának szentelni. Íme, elkészült!” - Doreen VirtueDoreen Virtue: A szerelem angyalai jóskártya


lapjain csodálatos angyalfestményeket találunk, az angyalok ilyen formában adnak útmutatást:


Ezek a jóskártyák segítenek, hogy könnyen kapcsolatba lépj az angyalokkal, hogy megválaszolják a szerelmi életeddel kapcsolatos kérdéseket önmagad és mások számára. Mint minden jóskártya esetén, ezzel a paklival sem tudsz hibázni. Az egyetemes energiatörvény, a „mágneses rezonancia” biztosítja, hogy a megfelelő kártya kerüljön a kezedbe – olyanok vagytok, mint egy tökéletesen összeillő zár és kulcs. A lapok tudják, valójában mi van a szívedben (vagy bárki szívében, aki számára értelmezést végzel), és olyan lapot kapsz majd, amely vagy tökéletesen megválaszolja a kérdést… vagy legalábbis elég közel jár az igazsághoz ahhoz, hogy ismerd valódi jelentését a helyzeteddel kapcsolatban.


Ha nyitott marad a lelked és a szíved, akkor könnyebben vonzod a szerelmet, és könnyebben értelmezed a jóskártyákat is.


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruházakciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!


Olvass bővebben a könyvről az ÉDESVÍZ MAGAZINBAN!

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
Véleménye a könyvről
A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei