ADJ HÁLÁT ÉS GAZDAGODJ

30 napos program, ami bizonyítja, hogy a végtelen hála mérhetetlen örömöt teremt

MEGOSZTÁS: 
ADJ HÁLÁT ÉS GAZDAGODJ
-25%

Szerző Pam Grout
Ár

Normál ár: 3 290 Ft

Kedvezményes ár: 2 468 Ft

Kötés Puha
ISBN 9789635296361
Megjelenés dátuma 2017-02-07
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Nem hiszel a csodákban? Hinni fogsz, miután elolvastad ezt az inspiráló, mókás és erőteljes könyvet.

Pam Grout - Adj hálát és gazdagodj


Elgondolkodtál már valaha azon, miért van az, hogy a gondolataid könnyedén megteremtik neked a parkolóhelyet, de a nagy köteg pénzt vagy a dögös pasit már nem mindig?


Lehetséges, hogy egy másik frekvencián vagy? Lehet, hogy némi kavarodás van a tudatodban?


A bőség, a szeretet és a béke mindig elérhető, de fontos, hogy a megfelelő frekvencián legyél. Bármit is hallottál eddigi életed során, nem a gondolkodás az, ami bevonzza a csodákat –   hanem a HÁLA. Mikor az öröm és a hála frekvenciáján vagy, az univerzum szabadon elhozhat neked bármit, alakíthatja a dolgokat, nyulakat húzhat elő a kalapból.


Mikor hálával szemléljük a világot, mikor arra használjuk a figyelmünket, hogy észrevegyük a szépséget, hogy a lehetőségekre fókuszáljunk, akkor radikálisan megváltoztatjuk a mindennapi tapasztalásunkat. De miért is hinnél valaki másnak? A könyv 30 napos kísérlete arra invitál, hogy ezt te bizonyítsd be magadnak.Pam Grout - Adj hálát és gazdagodj


Arra is rájössz majd, hogy a bőség túlmutat a pénzügyi tőkén. A könyvben találsz egy „bevételi” lapot is, amelyen követni tudod az Adj hálát és gazdagodj! portfóliód alakulását, mely a szociális, a kreatív, a kaland, az alkímiai és a spirituális tőkéből áll, melyekhez jár még négy személyre szóló ajándék is egyenesen a mindig szolgálatkész univerzumtól.


Alkosd újra az életed az energia, a frekvenica és az univerzális teremtő tudat felderítése közben.


PAM GROUT a tudatos teremtés és a bűvölet határán kalandozó felfedező. Volt már statiszta zombifilmben, írt country-western dalt, készített televíziós sorozatokat, és tanácskozott maszáj harcosokkal, török szultánokkal, és Intivel, az ecuadori napistennel is. A megélhetésért (és mindig csodálkozik azon, miért ez az emberek első kérdése) könyveket és cikkeket ír, például a CNN Travelnek, a Men’s Journalnak, a The Huffington Postnak vagy a People magazinnak. Az E-négyzet és az E a köbön című New York Times bestsellerek szerzője.


www.pamgrout.com


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!

Mit választottak mások
A szerző könyvei