A VONZÁS TÖRVÉNYE

MEGOSZTÁS: 
A VONZÁS TÖRVÉNYE
-25%

Szerző Esther és Jerry Hicks
Ár

Normál ár: 2 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 243 Ft

Oldalszám 243
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635296262
Megjelenés dátuma 2017-01-10
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Készen állsz arra, hogy megeteremtsd azokat az élményeket és tapasztalatokat, melyekre mindig is vágytál?

 

Esther és Jerry Hicks -  A vonzás törvénye


Ez a könyv az Univerzum legfontosabb törvényét, a Vonzás Törvényét mutatja be két  kivételes spirituális közvetítő, Esther tisztán hallásán és Jerry intuitív kérdésein keresztül, akik az Abrahamtól kapott tanítások sorozatával az egész ezoterikus világot felrázták.


Amit kérsz, megkapod, és még ennél sokkal többet is – erről szól ez a különleges könyv. Most nem csupán néhány bámulatos eszközt kapsz a dolgok bevonzásához, hanem hozzájuk tartozó használati utasítást is. E könyv elolvasása fordulópont lesz az életedben. Nem csupán az Univerzum egyik legfontosabb törvényének leírását találod meg benne, hanem az élet működésének könnyen érthető magyarázatát is. Megtudhatod, hogyan kerül hozzád a legtöbb kívánt vagy nem kívánt dolog. Megismered a mindenhol jelen levő Törvényeket, melyek ebben az Univerzumban uralkodnak, és megtanulod, hogyan működtesd őket úgy, hogy hasznodra váljanak.Esther és Jerry Hicks -  A vonzás törvénye


Valahol a tudatod legmélyén, elméd egy fontos területén elültetted a vágyat arra, hogy megkapd ezt az üzenetet, máskülönben ez a könyv soha nem talált volna utat hozzád. Éppen most alkotod meg, aminek megteremtését elhatároztad: nagy változást hozni az életedbe!


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!

Mit választottak mások
A szerző könyvei