A TIBETI ORGONA

Az emberi képességek határtalansága

MEGOSZTÁS: 
A TIBETI ORGONA
-25%

Szerző Szepes Mária
Ár

Normál ár: 2 690 Ft

Kedvezményes ár: 2 018 Ft

Oldalszám 223
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635295685
Megjelenés dátuma 2016-03-22
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

A világhatalomért folyó harcban csak azok győzhetnek, akik a képességeiket a felsőbb jó szolgálatába állítják. A jó és a rossz küzdelmében kibontakozik a tudás és a gondolat erejének határtalansága.

A jó és a rossz küzdelmében kibontakozik a tudás és a gondolat erejének határtalansága, mely tökéletes fegyverré kovácsolódik az emberiségre irányuló csapás megakadályozása érdekében.


Szepes Mária: A tibeti orgona


„A XXI. században vagyunk, ahol a népesség száma tizenkétmilli­árd. A Föld ökológiai egyensúlya teljesen felborult. A levegőszennye­zés üvegházhatása megolvasztja a Sarkok jégsapkáit, így új özönvíz fenyegeti az emberiséget. E vészhelyzetben ülnek össze a Terra legki­válóbb tudósai a stockholmi konferencián, hogy csak a saját érdekeiket védőkkel szemben kikényszerítsék az emberiség létfeltételeinek megmentését. Az egyik felszólaló ellen, aki a Földet sújtó problémá­kért egy titokzatos személyt okol, merényletet követnek el, melynek során megmérgezik.
A konferencián kialakult zűrzavarban a Föld színéről eltűnnek bolygónk legkiválóbb tudósai. A kozmoszban is­meretlen hovatartozású, megközelíthetetlen űrerőd kering, mely Hámán professzor főhadiszállása. A professzor univerzális géniusz, de valójában egy gátlástalan őrült, aki gyilkos eszközökkel törekszik világhatalomra.Szepes Mária: A tibeti orgona


Az elmezavarodott professzor karmai közül csak gondolataik összeforrása ad lehetőséget a menekülésre a fogvatartottak számára. Vajon sikerül-e a ragyogó elmével rendelkező foglyoknak a tibeti orgona segítségével megmenteni az emberiséget a pusztító kataszt­rófától?
Elkerülheti-e az őrült tudós, hogy szembenézzen lelkiisme­retével, Önmaga hátborzongató tükörképével?”


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz + magazinon!


 


Mit választottak mások
A szerző könyvei