A TELJESSÉG HANGJA

MEGOSZTÁS: 
Szerző A. J. Christian
Ár

Normál ár: 1 990 Ft

Kedvezményes ár: 1 493 Ft

Oldalszám 136
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635288694
Megjelenés dátuma 2006-03-01
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Egyedül a szándék nélküli hang tiszta - az eső elsuttogja a titkokat, miközben könnyeivel a föld rögeit veri.

A. J. Christian tanfolyamain és előadásain arra ösztönzi a jelenlévőket, hogy szánjanak időt érzékeiknek a világtól való visszavonulásra, mert így tisztábban hallhatják benső hangjukat.


Sorozata, a Teljesség ciklus nevet viseli, és a ciklus minden egyes kötete egy-egy érzékszervünkhöz kapcsolódik. A sorozat hat kötetből áll, első darabja a látás témakörén vezet minket megdöbbentő felismerések felé, most megjelenő második kötetében pedig a halláson keresztül „hangolódhatunk” finomabb érzékelési tapasztalatokra.


A.J. Christian: A teljesség hangja


Teljesség-ciklus sorozatod minden egyes kötete egy-egy érzékszervünkhöz kapcsolódik. Miért tartod fontosnak ezt a témakört?


A. J. Christian: Mivel az élet körülötted létezik, ezért a látás, hallás, szaglás, tapintás, ízlelés eszközei azok, amelyek közvetítik számodra a környezetedet. Ha mersz bátran gondolkodni, rájöhetsz, hogy a Mindenségből csak azt ismerheted meg, amit az érzékeid felfogni képesek. S noha sok bölcs tanítja, hogy a szem vagy a fül hazudik, alapvetően az érzékszerveid nem tévednek, csak a Mindenséget egy bizonyos formában tárják eléd. Látásod, hallásod vagy szaglásod tökéletesen érzékeli a Teljességet – pontosabban egyszerre határolja és olvasztja magába –, te vagy az, aki az élet és a teremtés kedvéért szűk ösvényen tartod felfogásodat.
Ez a könyv és a Teljesség-ciklus azért vezet az érzékszerveiden keresztül a felismerések felé, mert számodra most az a valóság, amit fel tudsz fogni. Amit olvasol egy könyvben, vagy hallasz egy előadáson, amit hiszel, vagy épp tudni vélsz, azok nem a te életed igazságai. Csak betűk, szavak, ábrándok és homály.
Tehetünk valamit azért, hogy ez ne így legyen?
Nehéz nem elhinni, amit az érzékszerveinken keresztül tapasztalunk...


A.J. Christian: A teljesség hangja


Ne az érzékeidben kételkedj, azok a valóságot tárják eléd; az érzékelés igaz, az értékelés a téves. Egyszerűen csak fel kell fedezned önnön lényedet: ha elindulsz a saját felfogásod teremtette ösvényen, és kitartóan figyelsz önmagadra, egyre szélesebb, korlátlanabb utakat járhatsz be.
A Teljesség-ciklus kötetei hogyan segítenek ebben?
A. J. Christian: A teljes Teljesség-ciklus hat kötetből áll, felöleli mind az öt érzékszerved teremtette lehetőségeket, plusz eléd tárja az érzékeken túli érzékelésedet. Mivel a látás, a hallás vagy az érintés csodáját betűkbe ágyazni nem lehet, ezért addig csavartam a nyelv adta lehetőségeket, amíg a szavak érzeteket és rezgéseket adnak gondolatok helyett. Ezért egy-egy fogalom vagy szókép a Valóság megszámlálhatatlan igazságát tükrözi – már a fejezetcímekben is oly mértékben van összesűrítve a Mindenség, hogy évekig adhat felismeréseket. Úgyhogy ha bárhol nem értesz valamit, nem baj, vedd elő gyakran a könyveket, mert napról napra mélyebb felfedezésekkel leszel gazdagabb.
Kérlek, olvass nyugodtan, lassan, mert ha hagyod, akkor a sorok közelebb lökhetnek a Valóság megéléséhez - természetesen helyetted nem teremthetnek, de hát az életedet csak te élheted.


 


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz + magazinon!

Mit választottak mások
A szerző könyvei