A SZERELEM MÁGIÁJA

MEGOSZTÁS: 
A szerelem mágiája
-25%

Szerző Szepes Mária
Ár

Normál ár: 2 290 Ft

Kedvezményes ár: 1 718 Ft

Oldalszám 157
Méret 135x205mm
Kötés Puha
ISBN 9789635293896
Megjelenés dátuma 2016-11-15
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Tudd meg, milyen módon lehet egy hűséges sors-remekművet felépíteni, továbbá hogy, mi az, amivel sokan maguk rombolják le e legfontosabb kapcsolatukat.

Szepes Mária: A szerelem mágiája


„Próbáljanak nem csupán az érzékeikkel választani, noha az is fontos része ifjúi lángolásuknak. Önmagában azonban soha nem kötőanyag. A pszichikai-szellemi összetartozás, közös érdeklődés nélkülözhetetlen része az egyesülésnek, egymásban megtámaszkodó örömnek”.


Bármilyen különösen hangzik is, az életünket átszövő egyik legfontosabb jelenségnek, a szerelemnek is van mágiája. Ez nem olyan varázslat, amely valamiféle bájitalban található, hanem a lelkünk mélyén gyökeredzik, és belőle bontja szirmait az igazi egymásba olvadás virága.


Olvass bele


Szepes Mária: A szerelem mágiája


Hogyan igazodhatunk el párkapcsolatunk szellemi-testi-lelki szövevényében? Hogyan lehetünk okosak, amivel megőrizhetjük szerelmünket, és megvédhetjük magunkat az esetleges szerelmi vetélytárstól? Mit kell tennünk, hogy partnerünk és mi magunk is teljes életet éljünk? Ezekre és más fontos kérdésekre találhatunk választ ebben  a műben.


A kötet magában foglalja az írónő Mágia sorozatának a Szerelem, a Hűség és az Öröm Mágiája könyveit.


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!

Mit választottak mások
A szerző könyvei