A MŰVÉSZ ÚTJA

Útmutató kreatív önmagunk felfedezéséhez

MEGOSZTÁS: 
A MŰVÉSZ ÚTJA
-25%

Szerző Julia Cameron
Ár

Normál ár: 2 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 243 Ft

Oldalszám 282
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635294503
Megjelenés dátuma 2016-03-17
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Ez a nemzetközi bestseller egyedülálló alkotás és kalauz a művészélet teljesebb megéléséhez; szerte a világon több mint 2 millió embernek segített felfedezni saját kreativitását!

Julia Cameron: A művész útja


Ez a nemzetközi bestseller egyedülálló alkotás és kalauz a művészélet teljesebb megéléséhez.
Sok évvel ezelőtti első kiadása óta talán csak még aktuálisabbá váltak a könyvet átitató, megfizethetetlen jó tanácsok, amelyek segítségünkre lehetnek mindennapjainkban a kreativitásunkat blokkoló tényezők feloldásában. A művész útja azért lehetett ilyen sikeres, mert olvasása által minden érvényesülni, alkotni vágyó ember képes gazdagodni.
Julia Cameron a kreativitást a lelki világgal kapcsolja össze, és vallásoktól független, világi hangnemben mutat rá, hogyan lehet bekapcsolódni a világegyetem kreatív energiáinak felsőbbrendű erőfolyamába, amelyből ez a dinamikus energia, maga a kreativitás ered.Julia Cameron több évtized alatt dolgozta ki, finomította és oktatta azt, amit ebben a könyvben összefoglal. Harminc éve alkotóművész maga is, film- és tévéforgatókönyveket ír, rendező és producer, több díjjal kitüntetett újságíró. Több mint 20 könyve mellett musicaleket és színházi darabokat is rendezett.


Julia Cameron: A művész útja


“Miközben az eszközöket, amelyekre én rábukkantam, amelyekben részesültem, amelyeket kialakítottam, kaptam, használtam, tanítottam, megosztottam másokkal; láttam, hogyan válnak belső gátló torlaszok semmivé, hogyan változnak meg életek roppant egyszerűen: mindössze a Nagy Alkotót kell bevonnunk, hogy fel-fedezzük és újra használni kezdhessük alkotó erőinket.”


 


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!


 

Mit választottak mások
A szerző könyvei