A MINDENNAPI ÉLET MÁGIÁJA

MEGOSZTÁS: 
 
Szerző Szepes Mária
Ár

Normál ár: 2 290 Ft

Kedvezményes ár: 1 718 Ft

Oldalszám 159
Méret 135×205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635293889
Megjelenés dátuma 2017-06-16
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Tudd meg, hogyan küzdd le kedvetlenségedet, miképpen térj ki a fájdalmas konfliktusok elől, s mitől válhatsz a közösség sikeres, rokonszenves, népszerű, alkotó tagjává.

A mágia valójában erőt jelent, a képzelet önmagát megvalósító varázserejét. S ha e varázserőt valaki megkérdőjelezné, az írónő az orvostudomány legújabb felismeréseire hivatkozik, amelyek szerint a legtöbb betegség pszichoszomatikus – idegi – eredetű, és többnyire valamely betegséget feltételező képzelgéssel, rettegéssel kezdődik. A betegségbe menekülés teremtő képzeletünk kóros elburjánzásából adódik.


Szepes Mária: A MINDENNAPI ÉLET MÁGIÁJA


Szepes Mária önfejlesztő gyakorlatai segítenek szárnyat bontani a kozmosz irányába, áttörni a beszűkült tér-idő káprázat ködfalait, és – tapasztalni fogjuk – hatalmas gyógyító erő támad fel bennünk. Ne mellőzzük mindennapjainkban öngyógyító tanácsait sem, mert lábadozásunk örömét nagyobb aktivitás és fénylő egyensúly formájában nemsokára tapasztalni fogjuk. Mindez összefügg A FÉNY MÁGIÁJÁval, amelyben a hermetikus filozófia titkos tanaival ismerkedhetünk meg, s általa erőnk (mágiánk) megszilárdul.


Olvass bele


Szepes Mária: A MINDENNAPI ÉLET MÁGIÁJA


"A szándék, hogy ne fertőzzük magunkat jövőtől, jelentől, embertársainktól, helytállásoktól való félelemmel, sérüléseket kiváltó, helytelen magatartással, különösen a mi, feszültségekkel terhes világunkban, gondolom, becsületes, humánus törekvés.


Nem csupán szavakat ajánlok fel az olvasónak, hanem olyan „gyógyszereket”, amelyek gyógyító hatását önmagamon is kipróbáltam.


A mindennapi élet mágiája modern magatartástan. A sorsalakítás pszichológiája."


 


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!

 
A szerző könyvei