A LEGNAGYOBB TITOK MIND KÖZÜL

Egyszerű lépések a jóléthez és az elégedettséghez

MEGOSZTÁS: 
Szerző Marc Allen
Ár

Normál ár: 1 990 Ft

Kedvezményes ár: 990 Ft

Oldalszám 120
Méret 125x175
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635291311
Megjelenés dátuma 2012-04-24
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

UTOLSÓ DARABOK
ÁRCSÖKKENTŐ AKCIÓ Ez a könyv segít felismerni a vonzás törvényét és feltárja, hogyan valósítsuk meg mindazt, ami igazán fontos az életben: a boldogságot, a beteljesülést, a benső békét.

Marc Allen: A legnagyobb titok mind közül


A vonzás törvényének ismerete – hogy miként használjuk szellemi és fizikai képességeinket céljaink elérésére – csodálatos dolog, mégis csak kevesen tudják megvalósítani álmaikat. E könyvecske amellett, hogy világosan elmagyarázza ennek a törvénynek a működését, egy kvantumugrással továbblépve azt is feltárja, hogyan valósítsuk meg mindazt, ami igazán fontos az életben: a boldogságot, a beteljesülést, a benső békét; és miként tegyük otthonosabbá világunkat mindenki számára.


Marc Allen: A legnagyobb titok mind közül


A szerző szerint legfőbb feladatunk az, hogy kiderítsük, mivel működhetünk közre a világ jobbá tételében, és felvirágoztassuk e képességünket. Ha ez sikerül, másokat is erre ösztönzünk, így a változás hatalmas erejűvé duzzad a saját életünkben és az egész világon. A legnagyobb titok mind közül nem egyéb, mint szeretni egymást és az egész teremtett világot. A szeretet minden félelmet legyőz, s átalakítja életünket és világunkat.


Fogjunk hát össze, szeressük és tiszteljük egymást, és minden probléma megoldhatóvá válik!


 


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz + magazinon!


Mit választottak mások
A szerző könyvei